От ден едно на "Ергенът" тя беше провъзгласена за най-умната и интелигентна от всички участнички. Да, иде реч за Елена. Която обаче, вече в края на формата взе, че даде фира и към момента изобщо не ни изглежда умна. Напротив - по-малката от нея Валерия Георгиева се държи хиляда пъти по-зряло и мъдро. Особено в общуването си с Евгени Генчев.

На зрителите им писна да гледат и слушат как всеки път Елена цвили пред Генчо колко е влюбена и как го либи, а на момичетата да държи конско и им размахва пръст: "Видиш ли, аз колко съм се борила за него, а ти какво направи?!"...

Може ли умната Елена да е толкова елементарна: Ето с какво си вярва, че е съблазнила Евгени! (навира му... - СНИМКИ)

Да, тези тиради си ги знаем и са до болка известни. Имало обаче и ново 20, за което научихме сега и което тотално ни удари в земята. А именно начинът, по който Елена си вярвала, че съблазнява Генчев.

Седнете, за да не паднете от "вълнение" - Ленчето си признала, че обожава да ходи без сутиен, за да й се виждали щръкналите зърна. Като доказателство изровихме нейни снимки, на които това е явно запечатано.

Та така - хем се съблече дибидюс пред Евгени още на първата им лична среща, хем му е навирала боцки през тези три месеца в имението. Но... ядец! При все боцките и напъните, пианистът хубаво ще си я отсвири утре на финала. Само гледайте!