От всички 25 дами в имението на "Ергенът" тя и може би Меган от Канада бяха най-сериозни, принципни и морални. Да, говорим за победителката Валерия Георгиева, която се цани да е бъдещата съпруга на Евгени Генчев. Кучкарката дори неколкократно заяви, че не е имала друг сериозен мъж в живота си, не си падала по безразборните и несериозни отношения.

И каква стана тя обаче - моралната Валерия се показа като истинска разгонена кучка пред цялата държава. Тя се чекне и кълчи с оскъдно бельо и се целува горещо с дружките си Джия и Айлин Бобева.

Морална ли: Брутални снимки на Валерия Георгиева отвратиха зрителите на "Ергенът"! (показа си същността - ВИЖ ТУК)

Това се разигра в последния клип на чалгарката Джия, която драпа за рейтинг, докато съвсем не я забравят зрителите. Ако за нея това е нормално и дори е просто работа, за Айлин също е рутина (знаем й забежките по всякакви мъже), то за Валерия е или поне изглежда нетипично. Потребители в нета изказаха разочарованието си от нея и я обвиниха в тотално лицемерие.

Морална ли: Брутални снимки на Валерия Георгиева отвратиха зрителите на "Ергенът"! (показа си същността - ВИЖ ТУК) - Снимка 2

"Нали беше много "праведна" бе, моето момиче?! Нали имаше успешна кариера в Япония?! Защо падна на нивото на Айлин и Джия за пари, толкова ли ти липсват?! Тях двете ги знаем що за пачи са, но ти?! Ти през цялото време го играеше сериозната и интелигентна мома, бореща се за смислени каузи. Това ли ти е смисленото?!", коментират потребители.

Сами може да видите какви ги върши Вал в клипа, а и да припомним, че наскоро тя се вихри като истинска чалгарка в нощен клуб, редом до Джия на сцената.