Фики Стораро е разделен с жена си Гюлджан от почти година, но едва наскоро разводът му официално приключи и той отново е ерген. На певеца не му е до нови връзки, но има жени, които му предлагат просто неангажиращ секс и Гери-Никол очевидно е една от тях.

24-годишната варненка е била забелязана на събитие да се увърта около Фики. Тя постоянно го прегръщала и дори нарочно му навирала гърдите и задните си части, за да го съблазни. Падението й е било пълно, защото очевидци твърдят, че певицата е била пияна до козирката и цяла вечер не спряла да се налива.

Гери-Никол винаги се е държала като евтино момиче, което чака зад ъгъла да припечели за наема, но в този случай вече прекали. Говори се, че Фики бил в депресия и лошо емоционално състояние заради развода си, но на Гери-Никол не й пука и го налази.

Това поведение на уличница не се котира толкова добре в музикалните среди и неслучайно тя няма много приятели сред колегите си, а БГ радио всяка година я пренебрегва на церемонията с награди.

Интересното е, че Гери-Никол беше богата и преди да стане известна. Тя няма нужда да се разголва, за да се издържа, което значи, че го прави безплатно. Това е истинска морална деградация и липса на всякакви ценности във възпитанието.

Интелектът на певицата не е на много високо нови и това се вижда не само по начините й на съблазняване, но и по мъжете, които харесва. Тя си пада по мускулести мачовци, които не могат да кажат две думи правилно. Фики е нацепен и може би затова го иска в леглото си.

Той може и да я вкара там, но ще се отнесе с нея като с някоя жица на любовта, на каквато Гери-Никол прилича. Тя се унижава всеки ден, а даже не го осъзнава, което е изключително жалко, твърдят хората, докоснали се до „изисканата” й персона.

Източник: Crimesbg.com