В публичното пространство отдавна витае клюката, че Орлин Горанов е  верен на жена си

Той и неговата съпруга Валя имат един от най-продължителните брачни съюзи в гилдията. Двамата се радват на една пораснала щерка Жаклин, която в момента живее в Америка.

Естрадната икона и Валя имат тридесет годишен брак, а малцина знаят, че тяхна кума е Катето Евро.

През годините настоящият водещ по БНТ са го спраляги за гадже с кого ли не. Първо с дуетната му половинка Кристина Димитрова, после с колежката Мариана Попова и още куп засукани мадами.Но двете певици, освен дълбоко уважение към персоната на поп певеца с невероятен глас и признанието, че са само приятели, „без екстри“ не питаят нищо повече към него.

Съпругата му Валя винаги е казвала, че никога не е била в сянката на мъжа си, не се е чувствала пренебрегвана от неговото поведение или той никога не я поставял под любимата си музика.

„Където и да има участие, дори да е в Америка или друга държава, винаги бърза да се прибере първо в къщи“, хвали се съпругата му.

Но наскоро истината лъсна. Орлин Горанов сваля мадами наред от профила си? Оказа се обаче, че това е фейк профил, а певеца е поредната звезда, пострадала от измамници в нета.

„Това не се случва за първи път. Няколко пъти сме сигнализирали службите, вярвам, че нещата ще се оправят“, с неизменната си усмивка заявява любимеца на публиката.