Не мирясва Моника Валериева и това е. Цялата страна научи, че се е разделила с чалгаря Меди, който директно й заявил, че иска по-младо гадже и че тя му е омръзнала, но... Мона не се предава.

Дали е от любов, или по-скоро от наранено его, но силиконката не спирала да се интересува за бившия си - къде ходи, какво прави и с кого го прави. Може би е нормално донякъде при все, че двамата бяха заедно три години, но не просто като гаджета, а живееха съвместно.

Моника Валериева в изстъпление: Ще издере очите на Меди, заради новата му! (ето с коя синоптичка се хвана - СНИМКИ)

И може би Валериева щеше да понесе по-леко раздялата, ако не бе избухнала бомбата - Медито си има друга. При това тази друга, не е проста кифла, а учила журналистика в Москва синоптичка. Да, говорим за Ивана Дилова, която участва и в миналия сезон на "Игри на волята", а днес Емил Кошлуков я взе на работа в телевизията - по-точно в Bulgaria ON AIR, където е вече от месеци.

Меди и Ивана били заедно все по-често, а Моника разбрала за това и му вдигнала адски скандал, придружен и с опити за физическо посегателство.

"Направо му скочи - аха да му издере очите с нокти, онзи остана като сащисан. Но и тя луда ли е, не разбира ли, че така мъж няма да си върне, само се излага като кифладжийка", коментират източници.