OMG! Когато един човек е решил да се излага, няма кой да го спре. Това важи с пълната си сила за отдавна забравената от всички бръмчалка Моника Валериева. Която в опитите си да напомни на света, че съществува, е готова на всичко. В това число да се изкара бременна.

Всъщност това е най-изтъркания и банален трик на нашенските гърли, които нямат нищо между ушите и разчитат на няколко лайкчета в мрежите. Та Мона направи същото - пусна слуха, че е бременна от певеца с ромски произход Меди и някои медии, разбира се, се хванаха. Или не са, но го отразиха като "сензационна" новина, за да си напълнят сайтовете.

Е, реално Моника не е бременна и в скоро време едва ли ще зачене, защото отлично знаем, че това ще сложи край на безразборните й връзки у нас и в чужбина. Знаем също, че любовта й с Меди не е нищо повече от нескопосна реклама и за двамата - него никой не го слуша, нея пък никой не я помни.

Както и да го погледнеш, Мона и Меди имат нужда един от друг, за да се лансират, но дотам. А и щом е бременна, къде й е коремът, питаме ние?! Защото на всички снимки отлично личи, че Валериева е на път да се счупи. И по-скоро е развила анорексични симптоми, отколкото такива на бременна жена.