Моника Валериева не спира да се прави на умна и социално ангажирана!Моделката Моника Валериева

отново се вживя в ролята на интелектуалка и социално ангажирана личност. Тя остави за момент изкуствените мигли и скъпото шампанско, за да се отдаде на размисли по случая с починалата в Плевен родилка. Ето разсъжденията на Мона: [caption id="attachment_411678" align="alignright" width="300"]Моника Валериева Моника Валериева си пъха гагата навсякъде[/caption]

"Имам един въпрос? Сигурно съм невежа... Има ли случай в който компетентните органи излизат и обявяват ,че колегите им са допуснали лекарска грешка?... Изпуснала съм тези откровения!

Моля, някой ако знае за такива ситуации, нека сподели с коментар! Само на стената си колко подобни случаи споделих за тази година - на мен не ми се вярва! Абе все здрави, все млади, все цяла бременност перфектна и на края все починали... Нещо болни били, някой синдром имали, нещо в последният момент ги хванало... Абе все сами са си виновни ,че и бебетата ама никой докатор не е виновен. Ние имаме перфектни и безгрешни доктори бе! Браво! Пък комисиите те как разследват колегите си ,чак им се възхищавам на силната връзка, че те по-близки от роднини! Че искат да затрият България, че я разпродадоха добре, ама сега и популацията ли така рязко ще затривате. Чак ме отказвате да раждам, поне тук. Тая медицина къде я завършвате бе хора?! Аз ходя в частна клиника, плащам си като поп и пак отношението е брутално. Представям си какво се случва наоколо. Кармично ще сте обременени за това, че като всекидневно гледате болни и ставате безчувствени ! Че ви и слушам разговорите ,,докторчета”! За кво го карат тоя от Силистра там нямат ли болници, по-близо нямат ли? Алоо Хипократовата клетва, хората бързат да докарат роднината си в частна кардиологична болница за да го спасят ще си дадат нелепа сума пари. Седнали сте бездушници ,вярващи си ,че от тях зависи човешката съдба и надъхани да си правят приказката! И не ми пишете ,че съм моделче или с кой спя ,защото ,,половия акт” няма общо с мозъка, а аз го имам и мога да събира 2 и 2! Така ще ви изтипосам някъде медийно, с отношението ви и с имената на болници и клиники... Срам нямате да затривате майки ,бебета ,болни хора,нещастници!", избухна гневна Моника Валериева.