С ново гадже се изфука Моника Валериева

Брюнетката бе изчезнала от социалните мрежи от доста време. Но реши да се покаже, като се изфука с нов интимен приятел. За него моделката не споменава нищо, а единственото което казва е, че е щастлива.

Моника Велариева разкри също, че двамата са заедно от дълго време. Колко, историята мълчи…

Макар че през март оборотната моме сподели, че с Меди са се зарязали, след като бяха уж гаджета няколко месеца. Така не стана ясно, а пък тя не разкри, дали тази тяхна свалка не бе само рекламен трик и начин да се зашуми около имената им. Не стана ясно дали и тогава не са предложили на феновете си този изтъркан трик.

Та доскоро Моника Валериева се подвизаваше в Дубай, любимата дестинация на бръмчалките. Според горещата кляюка там Мона заработвала от богати шейхове и така се издържала. Но с днешна дата Валериева заяви, че вече си е родината, понеже „любовта ми е тук“.

Макар нищо да не се знае за новата й придобивка, едно е сигурно. И то е, че гаджето й е заможно, за да задоволява капризите й. Това е нейния таргет за мъже, който Моника не е променила през годините.

Факт е, че през леглото на плеймейтката са минали доста звездни мачовци и бизнесмени. За нейни гаджета са спрагяни Валери Божинов, Ники Михайлов, Благо Джизъса, Калоян Арсенов. Но интересното е ,че досега Моника Валериева не е афиширала сериозна връзка.