Той не само я заряза, след като няколко години живяха заедно, но я нарече "стара чанта" и.. бързо я смени с друга. Да, визираме Меди и бившата му вече Моника Валериева, чието място в сърцето на чалгаджията бе заето от младата му колежка Габриела.

Двамата са влюбени и са заедно отскоро, а връзката им издаде... кой мислите?! Че кой друг, освен Софи Маринова, която е "яла кокоши крак", както казват и не може да пази нищо в тайна.

Моника в несвяст от новата на Меди: Какво ще ти даде тази пикла?! Ще се влачиш обратно по корем! (СНИМКИ на Габриела)

Софка пусна снимка, на която е с колеги на плажа, а сред тях са Меди и Габриела, която се е настанила в скута му, а той нежно я гушка. След като Софчето изпя тайната им, двамата спряха да се крият и пуснаха още няколко снимки, на които откровено личи, че се обичат.

Моника в несвяст от новата на Меди: Какво ще ти даде тази пикла?! Ще се влачиш обратно по корем! (СНИМКИ на Габриела) - Снимка 2

Ако трябва да сме честни, Габито бие Мона не само с това, че е по-млада, но и с това, че е напълно естествена. Тя няма корекции по тялото, но е с перфектни мерки, а е и с няколко лета по-млада от самия Меди. Знаем, че на него Валериева му беше кака.

Моника обаче изпаднала в истерия, научавайки за връзката на любимия си, когото още обичала. "Какво ще ти даде тази пикла?! По корем ще ми се влачиш да те прибера обратно, но няма да стане", беснеела Мона.