Мони Зенгинер напусна "Ергенът" миналата седмица и нарече Евгени Генчев "момченце, но не и мъж", с когото не можела да бъде дори приятел. Вчера пианистът й го върна тъпкано, без, разбира се, да знае какви ще ги реди тя след напускането си (знаем, че предаването е на запис).

Че как да бъде приятел с Евгени ориенталската танцьорка като двамата нямат дори една допирна точка?! Това стана ясно снощи, когато Генчев определи Мони като елементарна и посредствена, при това пред милиони зрители.

Да говори за Мони го провокира Пам Велидис, която преживя много тежко напускането на Зенгинер. Евгени бе забелязал това и я попита как се чувства, а Пам полюбопитства защо точно нея е избрал да остави без роза.

"Просто с нея не ни се получи комуникацията, на никакво ниво. Опитах, искаше ми се да проведем нормален и смислен разговор, но не стана. Просто беше невъзможно и го усетих", каза Генчев, с което де факто показа, че Мони му се е сторила безкрайно плоска и елементарна в умствен и духовен аспект.

Пам прие доводите му, но накрая се развесели и смигна, че оттук насетне не иска да говорят за други жени, когато са заедно. Евгени й отвърна с широка усмивка - ясно е, че двамата изобщо и не помислят за свалки, но пък като приятелчета ще са супер.

По-интересното обаче е как гордата Мони ще реагира на думите на Евгени и дали ще му "сипе" в ответ.