Голяма греда застигна четвъртия сезон на „Ергенът“

Момите в любовното риалити по Би Ти Ви са готови и избрани. Дори вече мерели роклите, с които да се показват пред камерата. Имението също  било ясно, отново ще е на красив гръцки остров.

Само че ерген няма. Рейтингът на любовното шоу се сринало главоломно, след като третият ерген Алек Младенов избяга позорно от двете финалистки-надежда Вишева и Магдалена Томова.

Синеочкото не само ги лъга до последно, а  и не спираше да целува останалите моми, ами ги заряза като мисирки и обясни постъпката си с видео.

Първият ерген Виктор Стоянов също се раздели веднага с момата, която остана на финала. А пианистът Евгени Генчев, номер две, не е ясно дали е още с избраницата си-Валерия Георгиева.

Звездата от „Игри на волята“ Благомир Мастагарков отказал три пъти на продуцентите да бъде новия ерген.

Моделът, известен като Българския Кен, бил категоричен в отказа.

„Не мога да си губя два месеца времето, имам много ангажименти. Уважавам жените, но не искам да съм сред лигави момичета, които за слава и пари са готови на всичко“, отрязал той продуцентите.

След което покана получил да стане най-желания ерген у нас,съгражданин на Мастагарков. Стилиян Сариев е атрактивен, върл фен на Достоевски и победител в конкурса „Бест еротичен модел България“. Но и той ги отрязал, понеже не харесвал десетки жени да му се умилкват публично.

Източник: Crimesbg.com