Алисия и Ники Михайлов са сгодени - това се носи като слух в светските среди от известно време!

Причината да са набедени за сгодени Алисия и Ники е тази, че популярната изпълнителка е била забелязана да избира и пробва различни варианти на годежни пръстени - с диаманти, със скъпи перли, както се пише и от "Лайфстайл".

Алисия и Ники Михайлов имат една от най-обсъжданите връзки сред светските личности, след като си размениха половинките. Валери Божинов е баща на сина на Алисия, а Ники Михайлов и Николета Лозанова пък имаха също романс, припомня Клюки.бг. След това Ники и Алисия станаха двойка и така три години любов, раздели, какви ли не слухове и интриги, накрая може би най-сетне се е стигнало до така чаканото предложение за брак. Злите езици пък коментират, че може би не е било много романтично, след като Алисия сама си избира годежния пръстен.

[caption id="attachment_318773" align="alignright" width="300"]Алисия готви най-голямата стъпка в живота си - сватба с Ники Михайлов Алисия готви най-голямата стъпка в живота си - сватба с Ники Михайлов[/caption]

Очевидно е, че певицата е готова за тази крачка и чака предложението. Тя е по-голямата в двойката, по-зряла е, има дете, гледа сериозно на нещата. Докато Ники Михайлов е по-свободолюбив и не дава признаци да търси такова сериозно обвързване, но пък любовта променя хората, а и те вече се познават достатъчно добре и могат да се решат на това иначе наистина отговорно начинание - семеен живот, а защо не и дете най-сетне?! След като много пъти беше обсъждано дали Алисия е бременна от Ники, може би наближава и този момент.

Въпреки богатия си житейски опит до момента, свързващ я с доста мъже, Алисия все още не е била булка. Божинов така и не й предложи брак, дори след появата на малкия Валерко. Мечтата на певицата е да вдигне голяма сватба. Това най-вероятно ще се случи до месеци.