Ако случайно се разминете с 60-годишния Христо Шопов, не може да не ви направи впечатление, че има тяло на атлет. По торса и крайниците му няма абсолютно никакви тлъстинки, а всичко е мускули.

Актьорът-скандалджия от „Вчера“ и „Братя“ се поддържа в добра форма, тъй като често се явява на кастинги за холивудски продукции, където не наемат дебелаци.

 

Синът на легендарния Наум Шопов бе изловен, докато крачеше устремено по централната столична улица „Раковска“. Пременен изцяло в сиво, той приказвал по телефона, докато вървял, а разговорът му приключил пред „Сълза и смях“. Секунди след като Христо затворил телефона, до него спряла и колата на съпругата му Мариана и актьорът се метнал бързичко на предната дясна седалка.

Тъй като Шопов рядко е в добро настроение, едва ли някой ще се изненада, че и във въпросния октомврийски ден бил намръщен. Той е известен с трудния си характер, а вероятно си спомняте, че неотдавна се забърка и в битов скандал със съседка, при който извади пистолет, отправяйки заплахи за убийство срещу нея. За щастие оръжието не гръмна, но въпреки хепиенда на самозабравилия се артист му бе повдигнато обвинение от прокуратурата.

 

Шопов е в обтегнати отношения и със сина си Наум. Припомняме, че двамата се изпокараха покрай факта, че младежът загърби медицината и се насочи към шоубизнеса.

Източник: Уикенд