Ивана призна, че е изплашена и притеснена!

Ивана е изплашена и притеснена. Това призна самата тя, след което заяви, че започва тотална промяна в живота си. Певицата се измъчва от начина, по който е живяла и от това, че се е подлагала на пластични операции, които са й донесли повече вреда, отколкото полза.

Ивана най-сетне проумяла риска от тези интервенции и в момента започва процедури с лазер и Термаж, които да заличат белезите и несъвършенствата по тялото и лицето й. Най-големият кошмар за Ивана обаче, е състоянието на косата й, който буквално отишла по дяволите след непрестанните третирания и фризури, разбра Kliuki.bg.

[caption id="attachment_308253" align="alignright" width="300"]Ивана е ужасена от последиците от пластичните операции Ивана е ужасена от последиците от пластичните операции[/caption]

"Чудя се защо човек е толкова глупав като е млад. Едва сега виждам пораженията от пластичната хирургия и осъзнавам колко глупаво е всичко това. Да вкарваш чужди материи в тялото си, да уголемяваш устните си със силикон или други вещества - всичко това дава отражения и вярвайте ми, те изобщо не са добри", споделя Ивана, която преди години също напомпа джуки със силикон.

Днес обаче певицата е коренно различна и дори се е зарекла да забрави мързела и липсата си на воля и да се прости с поне 15 килограма. Ивана е убедена, че този път ще успее и се кълне на феновете си, че след малко повече от половин година няма да могат да я познаят като я видят. Разбира се, в добрия смисъл!

А запознати подшушнаха, че вероятно Ивана ще премине към здравословното веганство и ще изхвърли мръвките от менюто си веднъж завинаги.