Винаги лъчезарният и усмихнат бизнесмен, сега не е на себе си!

Освен с многото си и красиви партньорки, бизнесменът Петко Димитров е известен с непрестанно лъчезарния си вид и широка усмивка, която не слиза от лицето му дори и по време на изпитания.

Днес обаче нещата стаят по различен начин, а Димитров не крие тревогата си, породена от младата му съпруга Яна Акимова. Чаровната танцьорка се превърна в най-голямата грижа на бизнесмена с нервния срив, в който изпадна. А той, разбира се, е предизвикан отново от медиите.

qnaПреди няколко дни таблоид обяви, че Яна чакала първото си дете от Петко, а доказателството за това беше само фактът, че на Нова година танцьорката бе решила да се облече в модерна, но по-широчка туника.

Сензацията направо влудила Яна, която не крие суеверието си и вярва, че ако нещо се преекспонира твърде много, накрая или се разваля, или ти носи проблеми. Медийното внимание явно вече е дошло прекалено за хубавицата, която в последните дни не сдържа сълзите и нервите си и започва да крещи за всякакви неща, разкриват източници, близки до двойката.

Петко се чуди какво да предприеме, за да успокои жена си и не на шега се е заканил да се разправя с първия лъжлив драскач, който се изречи пред очите му.