Алисия е разбита от вестта, която й съобщиха!

Поп фолк дивата Алисия е срината психически. Певицата е разбита от страшната новина, която й съобщиха и напълно изгуби вярата си в живота. Това разкриха нейни приятелки пред столичния вестник "Всеки ден". Ударът за Алисия е голям и този път няма как да не даде своите последици, убедени са те.

А истината, която се стовари като камък върху главата на Алисия е, че Ники Михайлов е преспал с една от най-големите й врагини в живота, а именно колежката й Емануела. "Съсипана е. Вестта й дойде като атомна бомба и буквално я премаза. Първо Алисия отказа да повярва на чутото и се нахвърли върху хората, които й казаха истината. После обаче всичко бе потвърдено и от трети лица, и тя нямаше как да продължи да се съпротивлява - дори пред себе си", разказват дружки на Алисия.

[caption id="attachment_318183" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия не искала да повярва на фактите, а после рухнала от болка[/caption]

Най-страшното за Алисия е фактът, че Ники Михайлов не е бил с Емануела, преди да започне връзка с Алисия, а напротив - въртял ги е и двете едновременно. А през "свободното" си време се е преструвал на верен мъж и любящ татко на малкия Валери Божинов.

След това разкритие Алисия никога повече няма да бъде същата, убедени са близките й. Тя не може да забрави непрестанните клевети на Емануела по неин адрес и то изречени публично в ефир. А сега, когато види лицето й, непрекъснато си я представя в горещи ласки с Ники Михайлов, клатят глави източниците.

В крайна сметка Алисия вдигнала грандиозен скандал на Ники Михайлов и го изгонила от дома си с истерични крясъци, докато той не успял дори да опита да се защити. Единственият доволен в случая, ще остане синеоката Емануела, която не крие неприязънта си към Алисия.

"Това, което Ники Михайлов направи този път, беше върхът на всичко. Няма прошка за това и ако Алисия все пак намери сили да му прости, значи, че сама си заслужава всичко, което й се случва. Една жена трябва да има гордост и себеуважение, иначе непрекъснато ще я мачкат и ще се гаврят с нея като Валери Божинов преди време, а сега и Ники Михайлов", категорични са възмутените й приятелки.