Окончателно се премести в Америка младоженката Аделина Димитрова, която само допреди месеци се представяше още като Аделина Солтарийска - първата съпруга на певеца Борис Солтарийски. Както знаем, двамата имат и една дъщеричка Ема, която, разбира се, ще остане при майка си в Щатите.

Само можем да предполагаме колко му е "лесно" на Боцко (както го наричат още от "Шоуто на Слави") от факта, че ще вижда детето си вероятно веднъж годишно, че и веднъж на няколко години, но... Още навремето близки до двойката разказваха, че певецът ще изгуби жена си по своя вина.

Той бил постоянно по участия, натискали му се пияни гърли, пишели му съобщения, пълен потрес. Потрес, който дошъл до гуша на Аделина и тя решила, че е достатъчно красива и интелигентна жена, за да търпи подобен живот и лигав съпруг.

Днес действително тя се кълняла на приятелките си, че най-после е разбрала какво е да си с истински мъж. "Борис си е Борис, а Боцко много му отива. Добър човек е, но за мъж не става. Няма го онова у него, мъжкото, мъжкарското, което може да възпламени жената, да я накара да се чувства сигурна и защитена, респектирана. Борис винаги ще си остане придатък на Слави", коментирала Димитрова.

Иначе булката се старае да поддържа нормални отношения със Солтарийски, а и защо не - нали оттук нататък ще се чуват само по телефона от време на време.

Източник: Crimesbg.com