Глория изрита Добромир Добрев веднага след като видя чатовете му с по-млада жена, както писахме вече. Става въпрос обаче за твърде млада жена (22 г.).

Това не е най-лошото за певицата. Оказва се, че жената, с която е изневерил на Глория, е човек от екипа й. Това е една от гримьорките й. На практика фолк дивата издържа любовницата на гаджето си.

Младото момиче правело в леглото невероятни неща, а освен това Добри се възбуждал много повече, което правело и секса между младите хора много по-страстен.

Глория, която вече е баба, защото има внучка, не била от най-добрите чалга диви в леглото. В сравнение с Галена например, която е с 12 години по-млада от нея, Гло била като девственица.

Добри обаче не искал да къса с изпълнителката на „Крепост“, а да продължи да я лъже, че е влюбен в нея, за да не се налага да си търси работа. Това, че я е искал само заради парите, е още по-голям удар за Глория.

32-годишният мачо никога не е имал и грам чувства към примата на родната чалга. Той видял в нея шанс да се издигне в обществените среди, като стане известен.

Певицата, която скоро трябва да влезе в менопаузата, беше полудяла по мускулите на един посредствен мъж, който преди години е бил шофьор на Алисия. За да се влюбиш в подобен елементарен човек, трябва и ти да не си много възвишен.

Източник: Crimesbg.com