Анелия грее от щастие покрай младия си годеник Любомир Захаринов. Толкова усмихната, спокойна и сияеща наистина не я бяхме виждали от години и й пожелаваме да си остане все така, че и повече...

Явно певицата е разпознала сродната си душа в Захаринов, който съвсем наскоро й предложи брак с красив пръстен. Всъщност това се случи точно на рождения й ден като най-незабравимия подарък.

Младият годеник на Анелия я заведе в Рая: Виж къде почиват, а тя е толкова щастлива, че не крие целулита! (СНИМКИ)

Днес двамата са на почивка на яхта в Турция и по снимките личи, че Анелия буквално се е вдетенила покрай Любо. Както знаем, той е с няколко годинки по-млад от чалга дивата, заради което успява да я "зарази" с емоции и хъс за купони.

Младият годеник на Анелия я заведе в Рая: Виж къде почиват, а тя е толкова щастлива, че не крие целулита! (СНИМКИ) - Снимка 2

Анелия изглежда толкова щастлива, че за първи път си позволява нещо, което преди щеше да я убие. А именно - да се покаже необработена и несъвършена в мрежата. Анелия, която строго забраняваше на всички да снимат единия й профил, защото не го долюбваше, сега си показа целулита. Е, това ако не е чудото на любовта, та на!

И на двете снимки личи присъщият за болшинството жени кусур, певицата си го има и по бедрата, и по дупето, но... какво от това, щом обича и е обичана?!