Втора млада жена е в шок и истерия от престъплението на бруталния изверг Георги Георгиев, който едва не осакати и дори не уби младата девойка Дебора от Стара Загора. И тази втора млада жена е неговата собствена съпруга. Тя се казва Криси Георгиева и е майка на детето на Георги.

Двамата се женят през 2018-та, а година по-късно им се ражда и дъщеричката Никол. При все, че имаш дъщеря, че самият ти си баща на дъщеря, как е възможно да причиняваш това на нечии други дъщери, от дни недоумява цяла България.

Младата съпруга на изверга Георги Георгиев в истерия, отнема му детето! (СНИМКИ на Криси + скандални разкрития)

Това са първите снимки на съпругата на Георги, която е изпаднала в състояние на амок, разкриват близки до нея източници. Криси така силно била разтърсена от мръсотията на мъжа си, че първо плакала, после започнала да крещи, а накрая се зарекла, че не само ще се разведе, но и ще му вземе детето.

Младата съпруга на изверга Георги Георгиев в истерия, отнема му детето! (СНИМКИ на Криси + скандални разкрития) - Снимка 2

Разбира се, няма съд, който да не се съгласи, че този човек е опасен за семейството си и за собственото си отроче. Предполага се, че Георги ще полежи известно време ефективно, но Криси няма да е тази, която да го чака навън, коментират източниците.

Междувременно се появиха снимки и на бащата на касапина, който е известен в града като Николай Пържолата. Той имал ферма за отглеждане на животни, а съпругата му работи в селската поща. Георги живеел с родителите си, но не в Стара Загора, а в близко до града село.