Светът скоро  бе шокиран от новината, че Мадона е влязла по спешност в болница. Скандалната певица се нуждаеше от спешна помощ. Може би нездравословния начин на живот, който водеше се е отразил пагубно на здравето й, а  може и годините да си казали своята  дума.

И до днес много фенове са в недоумение защо Мадона, която винаги е била известна със своята красота и сексуалност, се е подложила на десетки пластични операции, козметични процедури и инжекции.

Певицата се включи активно в трансформацията си по време на пандемията – явно с нова визия е искала да зарадва почитателите си, уморени от маски, ваксинации, карантина и ограничителни мерки.

Тази година Мадона навърши 65 години. Прекаленият  фотошоп й помага да избегнете бръчките, а младите любовници да се почувства на 20 години.

Снощи папараците изловиха певицата, докато се прибираше в хотела. Появата й е сериозно плашеща.

Модната визия на вечерта беше избрана с нотка на младост: черни панталони, пуловер и спортни маратонки  с няколко номера по-големи. Косата й бе сплетена на момичешки плитки, а на очите й имаше огромни черни очила.

Млад охранител влачи Мадона към хотела (Прегърбената певица едва крета – Потрес Снимки)

Кожата на лицето е толкова опъната, че изглежда малко като на извънземно същество. Но най-интересното е прегърбената поза, с която се движи певицата. По всичко личи, че младият охранител буквално я влачи.

Млад охранител влачи Мадона към хотела (Прегърбената певица едва крета – Потрес Снимки) - Снимка 2

Надяваме се, че снимките са направени  под  лош ъгъл и сега всичко с певицата е наред. Нека припомним, че Мадона е певица, която направи революция в музикалната индустрия и оказа огромно влияние върху стотици съвременни музиканти по света.

Но си струва да добавим, че Мадона е известна не само с таланта си, но и със скандалните си образи и разкриващи фотосесии. Освен това не само в младостта си, но и сега.

Източник: wday.ru