Кой би могъл да предположи, че сестрата на двамата най-богати мъже у нас в миналото, ще тъне в мизерия?! Но да, това се оказа истината за Мариана Илиева - родна сестра на Жоро Илиев и Васил Илиев. Тя живее в Кюстендил и се грижи сама за двете си дъщери близначки и сина си.

Казваме сама, защото това се оказа истината. От две години насам Мариана е разделена с мъжа си Емил Котев, който я зарязал и започнал да плаща съвсем минимална издръжка за трите си деца. Освен, че не бил хич по работата, Котев имал сериозни проблеми с хазарта, които на няколко пъти едва не го докарали до просешка тояга.

Скандалите по темата с Мариана зачестили и в един момент той си грабнал чукалата, а тя не се и опитала да го спре. Решила, че е по-добре сама да се блъска и да храни децата си, отколкото да рискува всичко с комарджия.

Странното е, че като сестра на братята си, Илиева няма нищо. Навремето някои шушукаха, че вдовицата на Жоро Илиев - Мая Илиева, чат-пат изпращала по някой лев на Мариана, но това така и не се потвърди. А децата им, които са първи братовчеди, са страшно отчуждени едни от други и на практика не се познават.

Жоро Илиев отстъпи на сестра си родната им къща в Кюстендил, но тя се нуждаела от спешен и почти цялостен ремонт, за какъвто Мариана Илиева няма пари.

Източник: Crimesbg.com