Митьо Пищова хептен изветря в главата и това е вече почти всеобщо мнение. Култовият търновец отново се показа в медиите като призна, че почти е фалирал. Няма пари!

Закъсал я финансово, защото цял живот се раздавал - я на бедните, я на приятели, я на мацките, които минал и които вече прехвърляли 4000 като бройка... Е, май само Митьо си вярва на тези цифри, ама нейсе - халал да му е!

Пищова сподели, че е бил в болница в Германия, където му поставили пейсмейкър, за да работи сърцето му нормално, но за машинката се бил изръсил с цели 20 000 лева. Мнозина зяпнаха, защото у нас това е в пъти по-евтино, а може и да мине по каса, ако е спешен случай, но... щом казва Пищова, така да е. А и давал около 850 лева на месец за лекарства за сърцето, но пък се чувствал чудесно.

"Откакто ме оправиха в Германия, не се задъхвам, нямам проблеми с нищо и поря яко мадамите. Ей на - имам в момента две любовници на по 24 години всяка и хем знаят, че нямам пари, а са с мен, защото реват от кеф като ги оправям. Отпред ги минавам, отзад ги шпоря, въртя ги като чеверме", хвали се Пищова и се надява някой да му повярва.

Отделно от това моли феновете си за пари, за да финансирал конкурс за красота в имението на Митко Пайнера.

Източник: Crimesbg.com