Митьо Пищова отново изплиска легена

Великотърновецът се похвали с неща, които не само втрещиха, но и отвратиха мрежата. Той обаче го счита за недостижим подвиг.

Въпреки че премина през какви ли не житейски ситуации, операции, тегоби, дори животът му висеше на косъм, той си остана непоправим.

„Дай ми на мене едене, пиене и разврат, такъв съм си и такъв ще си остана“, не спира да декларира коцкаря.

Митьо Пищова отчете летния сезон отново с постижение, по неговия си начин. Зевзекът се похвали, че за четири месеца е успял да опр@ви 32 манекенки.

„Отараших 32 малки котенца-мотенца, между 22 и 24 години. Такива ги харесвам, слабички.Вечерях с 50, но 32 измуших и вкарах в жакузито, в апартамента си в хотела.Е, можеше и да са повече, но и тази бройка е доста добра. На мен това ми е напълно достатъчно ,за да се чувствам жив и доволен от живота“, обясни се в мрежата Пищова и погнуси мнозина.

Отделно декларира, че някои от мадамите били женени и разведени, но и тях „сложил под ножа“. А прословутият му пищов бил на висота, въпреки напредналите му години.

За капак Митьо Пищова отново влизал в битката за кмет на старопрестолния град. И то с цигански оркестри, диво шоу и мадами.

„Ще нахраня бедния народ, да знаят и да ме помнят. Друг като мен не може да прави шоу и да щурее“, горд е прословутия женкар.