Грозен слух бе разпространен в началото на пролетта в няколко онлайн издания, а дори и национална телевизия, В него се твърди, че известният търновец е издъхнал, а дори имал и гроб на Арбанаси.

Митьо Пищова е издъхнал, дори има и гроб в Арбанаси, вижте повече на тази СНИМКА

Митьо Пищова се изненадал на неспирните позвънявания на мобилния му телефон от негови близки и приятели, които го питали как е и всичко наред ли е. По това време по негови думи той разпускал с две зайчета на 23 години в СПА център в Сандански.

Митьо Пищова е издъхнал, дори има и гроб в Арбанаси, вижте повече на тази СНИМКА - Снимка 2

Той е категоричен, че пуснатия слух за неговата смърт е силно преувеличен от злобни и завистливи хора. Според него някой, който му завидял, че спи между два мадами и всеки ден купонясва в различни градове, все още има приятели от мутренските времена, които не спират да го поддържат финансово е изфабрикувал и разпространил слуха.

Митьо Пищова е издъхнал, дори има и гроб в Арбанаси, вижте повече на тази СНИМКА - Снимка 3

В класически негов стил допълва, че хората го мразят, защото … жените им и не разбира защо не го правят и те самите. Неговия живот на бохем и честото лягане с палавници на 20 години предизвиквало сериозна предизвика гнева на мнозина, които не могат да си живеят живота така.

Самият той разбрал, че „е издъхнал“ докато бил на СПА в Сандански.

Източник: blitz.bg