Благо Джизъса определено има някакви психични проблеми, тъй като всяка година твърди, че е влюбен в различна жена. Той не е обикновен женкар, а уж се влюбва в жените, след което те разбират що за стока е и всичко свършва.

Предполагаше се, че щом има толкова голяма бройка зад гърба си, Благой Георгиев е много вещ в секса. Тази илюзия обаче бе разбита на пух и прах от една от бившите му жени, която даже беше сред малкото му, на фона на бройката дами, съпруги.

Става въпрос за Есмер Омерова, която е първата жена, с която Джизъса сключи брак. Това се случи преди 9 години, а всичко помежду им приключи след няма и 2 години.

Рускинята, която в момента чака бебе, срина бившия български национал. Пред руски колеги тя му е отнела най-ценното, а именно уменията в секса.

Есмер разбила мита, че Благой е много добър в доставянето на плътски наслади на жените. Според нея той разчита само на външността си, но в леглото е „дърво“.

„Не мога да скрия, че е красив мъж, но само това не стига. По отношение на секса не е това, за което го считат. Изключително постен и невзрачен е там. Настоящият ми мъж е на светлинни години от него“, е споделила Есмер в Русия.

Припомняме, че тя има дете от Благо. Синът му Елай е номер 3 сред наследниците на Благой, но бившият футболист не го е виждал от 6 години и няма никакво намерение да го види.

Заради лошите си отношения с майка му, Благо не търси изобщо сина си. Това е огромен грях за уж много набожния Джизъс.

Източник: Crimesbg.com