Дарина Йотова – Дара е само на 25 г., а тялото й е отпуснато като на 45-годишна лелка. Очевидно варненката не си пада по спорта и това е видно.

Певицата сама разкри колко е състарена, публикувайки в социалните мрежи свои снимки по бански костюм. На тях се вижда ясно, че задницата й е сплескана и увиснала, няма нищо стегнато в нея, а е на младо момиче.

Въпросните кадри предизвикаха доста негативни коментари на последователите на Дара. Мнозина от тях твърдят иронично, че певицата е останала без задни части.

Митът рухна! Вече никой не иска да „опъне” Дара отзад (СНИМКИ)

На снимките се вижда, че Дарина има големи гърди. Много мъже харесват такъв тип гърди, но истината е, че те са присъщи на далеч по-възрастни госпожи. В случая 25-годишна девойка би трябвало да има много по-стегнат бюст. Уви, този на Дара не е такъв.

Митът рухна! Вече никой не иска да „опъне” Дара отзад (СНИМКИ) - Снимка 2

Желаещите да имат вземане-даване с варненката рязко намаляха след новите й снимки. Истината лъсна и се видя ясно, че певицата е по-секси с дрехи, отколкото без, което е изключително унижение за всяка жена.

Неслучайно от доста време Дара няма гадже. Оказва се, че не само в лицето изглежда като цапната с парцал, но и в тялото, особено отзад.

Нито пеенето й е нещо велико, нито визията й. Жива да я ожалиш милата, но тя продължава да си мисли, че е някаква звезда.

Източник: Crimesbg.com