Кристиан Кирилов е сред най-жалките мъже, които могат да съществуват. Той направо съсипа жена си Джулия за 4-те години, в които бяха женени, и не изпитва грам угризение на съвестта.

Двойката е разделена от няколко месеца, но едва наскоро го оповести публично. Проблемите, които изтъква Крис, са свързани с несходство в характерите, но истината е малко по-различна.

През всичките тези години пишман актьорът, който се прочу с риалити сериала „София – ден и нощ”, е живял на гърба на певицата и на всичкото отгоре й е оказвал психически тормоз.

Малко известно е, че Кристиан обикалял с жена си по участия не защото много я ревнувал, а за да я ограбва. Той й събирал бакшишите и го играел нещо като неин мениджър. Всъщност обаче тънката му мисъл била да има достъп до парите й. Пред нея твърдял, че ги спестява за общото им бъдеще, но всъщност често грабел от тях с две ръце.

Наглостта на Кирилов минала всички граници, когато си намерил любовница, която черпел с парите на жена си. Пишман актьорът неведнъж кръшкал на Джулия, а тя се правела, че не вижда.

Именно ходенето по различни жени карало Митака да не иска да става баща. Той бил далеч от тези отговорности и предпочитал да си живее живота по кръчмите, отколкото да сменя памперси.

Ето защо двойката се развежда без наследници. Певицата е в по-неизгодната позиция, защото нито има мъж до себе си, нито е първа младост вече.

Кристиан обаче е отново влюбен. За да унизи Джулия, избра да оповести новата си връзка на рождения й ден. Той пусна снимка с две преплетени ръце. Денислава Велкова от втория сезон на „Един за друг” е пленила сърцето на псевдоактьора.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com