Митака от „София Ден и Нощ“ се носи на крилете на любовта с новата си Дени

Само че на Кристиян Кирилов, както е истинското име на мачото по паспорт, не му е широко около врата.

След три годишен брак, в който двамата уж се „къпеха в цветя и рози“, той заряза чалгарката Джулия. Преди дни се разбра за развода им, но двамата се разделили преди два месеца. Джули вкара екранния Митак в поп фолка, а той за благодарност я смени с друга блондинка.

В мрежата мускулестия Кристиан се кълнеше, че няма трети човек виновен за раздялата им, а причината е формалното-несходство на характерите.

След което бързо се показа с новата, навръх 24 май, от Рилския манастир. И така страстно се бяха награбили, че чак се задушаваха от целувки. Новата изгора на Кристиан-Дени се оказа позната риалити звезда. Освен че е внучка на легендата на „Левски“ Стефан Стайков-Заека, тя е известна столична бръмчалка. Участва в „Един за друг“, с бившето си гадже Дани. След това завърта главата на сървайвъра Чефо. Него сменя с мускулягата Кристиан и разделя от съпругата му Джулия.

Оттогава певицата е в несвяст и не спира да плаче, доверяват близки до фолкаджийката. А близките й са заканили на линчуват коцкара Кристиян, за да си плати за страданията, които причинил на жена си.