Лора Караджова е решила да заложи на мистиката в живота на малката Алиса

Времето минава и дойде моментът, в който Алиса трябва да бъде кръстена. Лора Караджова е решила да го стори по много специален начин. Тя и Валентин Славов, както и близките им, ще посетят съвсем скоро църквата на Ванга в Рупите. Там ще се проведе кръщенето на внучката на Данчо Караджов, писа Big5.bg.

Идеята била на Лора Караджова, която вярвала в свръхестественото. Тя била посещавала много пъти този храм и считала, че вътре има някаква сила, която закриля хората. За да я предаде на щерка си до живот, певицата смятала, че трябва да я кръсти именно там.

[caption id="attachment_338861" align="alignright" width="300"]Лора Караджова вече мисли за кръщенето на Алиса Лора Караджова вече мисли за кръщенето на Алиса[/caption]

"Много пъти съм ходила в тази църква. Вътре има някаква мистична сила. Усещам я още с влизането. Изведнъж проблемите ти изчезват и започваш да мислиш само за душата си. А какво по-хубаво от душевността в един човек?! Ако всеки мисли по-духовно, светът ще бъде много по-приятен. Искам да предам тази сила на Алиса." - казва Лора Караджова.

Самата певица познава Ванга лично, но спомените й стават все по-бледи, тъй като когато пророчицата умира, Лора е още ученичка. Щерката на Данчо обаче има много добро мнение за баба Ванга и вярва, че всичко, което е казала, е истина.

"Това е една велика жена. Трябва да се гордеем, че е българка. Вярвам, че всеки един човек от нас има своя мисия на тази земя. Моята е да правя музика с любов, а на Ванга беше да направи хората по-истински и по-добри. Тя беше идол за поколения. Самият факт, че минаха толкова години от смъртта й, а все още говорим за нея, ясно показва какъв човек беше." - споделя още Лора Караджова.

Още няма дата за кръшенето на Алиса, но се очаква веднага след Великден то да стане факт, научи Kliuki.bg.