Мистерия в Нова ТВ: Виктор Николаев не се появи в първия работен ден на година

Един от най-разпознаваемите журналисти в България Виктор Николаев не се появи на екрана при воденето на сутрешния блок на Нова ТВ. В първия работен ден от новата година предаването бе водене само от екранната половинка на Николаев Иванова.

Тя беше изпрала тоалет с ярко жълта рокля, с която се появи пред зрителите. Цялото предаване бе водено единствено от нея.

Мнозина зрители се питат каква е причината едно от любимите им лица да го няма на екран, а по-паметливите от тях си спомнят, че подобно отсъствие имаше и около Коледа, когато също предизвика оживена дискусия.

Все още се спекулира дали водещият използва отпуск, а някои от коментарите са, че и той е човек, може да е в болничен. Други смятат, че в дъното стои нещо по-сериозно и е възможно Николаев повече да не се появи в национален ефир, както се случи и с колежката му Ани Цолова. Те предполагат, че е възможно с нападателното си поведение към някои гости да е „настъпил котето за опашката“.

В любопитен случай от началото на декември, водещият обърка кандидат-премиера с охранител, което предизвика множество забавни коментари.

Източник: blitz.bg