Емануела си направи няколко нови татуса!

С мистериозни татуси се нашари фолкпевицата Емануела. Изпълнителката гордо показа телесните си рисунки по време на участие в пловдивска чалготека. [caption id="attachment_468277" align="aligncenter" width="240"]Емануела Странни татуси по тялото на Емануела[/caption] Феновете на Емануела бяха шокирани да видят новата й визия, тъй като певицата е известна с консервативното си отношение към подобни разкрасявания на тялото. На лявата си ръка ръка Емануела е изрисувала огромен часовник. Психолози коментират, че той е символ не само на времето, но и уред за измерване на егото на човека, който го носи.

"Факт е, че часовникът отразява статус и постижения в живота на човек. Факт е също така, че за една жена ръчният часовник е по-скоро допълнително бижу", казват експерти. Какво е накарало Емануела да си направи точно такава татуировка остава истинска загадка.

Не по-малко мистериозна е и другата й телесна рисунка, която е изографисана на крака й. Прави впечатление, че поразително прилича на латинска сентенция, но е трудно да бъде разчетена, тъй като е с доста завъртян шрифт. Едно от предположенията е, че върху долния край на фолкпевица пише La vita della mente, което в превод означава "Животът на ума". Това е заглавието на една от най-известните книги на немския философ Хана Аренд. Публикувана е през 1978 г., тя философски се занимава с темата за човешките действия в социален контекст на потисничество на обществото от репресивни и тоталитарни държави. Дали точно това е искала да изпише и Емануела вероятно ще стане ясно съвсем скоро. Случайно или не, преди седмица фолкпевицата се показа изрисувана с татуси почти по цялото тяло, но те се оказаха временни, тъй като бяха направени само за фотосесия. Вълци, огромни фигури и надписи имаше по шоколадовото тяло на изпълнителката, но скоро рисунките изчезнаха, тъй като се правени за постоянно. Новите рисунки обаче предизвикват сериозна полемика и скоро певицата трябва да даде отговори, въпреки че притежателите на татуировки не обичат да говорят за тяхната символика. пише вестник Българи Днес.