Всички знаят, че Есил Дюран си има един мъж, на когото е вярна и когото обича вече цели 28 години и това е композиторът Борис Павлов. Двамата имат и своя голям син Хари, а болшинството почитатели, че и познати на Дюран са убедени, че Борис е нейният съпруг. Всъщност така го пишат и по медиите...

Е, оказа се, че Павлов не е съпруг на Есил, както и тя не е негова съпруга, просто защото двамата никога не са се женили. Нито са вдигали тържества, нито дори са подписвали в гражданското. И годеж са нямали.

Именно това е нещото, което е тежало на Есил и тя го е споделяла на няколко пъти - не, че няма брак с Борис, а че си няма годежен пръстен от него. Милата... И сега, 28 години по-късно, тя се похвали публично, че ето на - вече е сгодена.

Най-сетне Павлов се сетил да я купи мечтания пръстен и да го постави на ръката й, а Есил пърха от щастие като влюбена ученичка. "Това ми е било мечта и колко пъти съм му намеквала, но все се улисвахме с друго. Тъкмо се бях отказала вече и той ме изненада", смее се певицата.

Тя и мъжът й доказват на практика, че подписът и бракът не значат нищо, ако двойката не е сплотена, не е вярна един на друг и не се обича. За толкова години нито веднъж не се чу слух за изневяра от страна на някой от двамата. А от километри им личи, че се обичат все по-силно отпреди.

Източник: Crimesbg.com