Славена Вътова си нарочи какво да прави, след като роди

Славена Вътова си хареса бъдеща професия. Чаровната брюнетка е с апетити към телевизията. Мис България 2006 е насочила амбициите си към малкия екран. Жаждата й за телевизионна кариера се подсилва, след като брюнетката коментираше съквартирантите на ВИП Брадър в студиото на Ники Кънчев. Но не пред камерите, а зад кадър. Повече ме вълнува продуцентската работа, обясни знойната хубавица в студиото на Нова телевизия. Миската се интересува как се съчетава най-гледаемото време с рекламите и в кой часови пояс да се позиционира съответното предаване, пише Лайфстайл.бг.

[caption id="attachment_333300" align="alignright" width="300"]Славена Вътова чака рожба от топ измамника Славена Вътова чака рожба от топ измамника[/caption]

В момента 25-годишната хубавица очаква първата си рожба от приятеля си Юлиян Цолов. Бизнесменът е с 16 години по-възрастен от Славена. Двамата се запознават в обща компания и любовта припламва почти мигновено. Само месец след това те заживяват заедно. Връзката с любимия й е емоционална, зареждаща, но и много спокойна. Двамата обичат едни и същи неща, и се чувстват добре в компанията, разкри Kluiki.bg.

Юлиян Цолов става известен като топ брокер, който лежи четири години в затвор в Ню Йорк, но успява да запази хонорара си от четири и половина милиона долара от преместването си от една в друга компания. На Славена обаче не й пука какво пишат медиите за 41-годишното й гадже. Щастлива е с него и вярва само на думите и обясненията му за нещата.Тя вече го е запознала с майка си и брат си, които живеят и работят в Испания.

Планират датата на сватбата някъде през май, сред природата, в тесен кръг от приятели и близки.Славена Вътова печели престижната титла по красота, когато е само на 17 години. Майка й съветва момичето си да се пробва като модел и „лудата тийнейджърка” последва съвета й. Славена започва с математическа гимназия в родния си град Шумен и завършва английската гимназия в столицата.Знае английски и испански, и завършва дистанционно „Икономика”. Две години след като печели приза за най-красива българка заминава при майка си в Испания, вместо да краси партита и светски събития.

Година и половина се труди в тамошна болница, но се срива психически от ужасяващи сцени от работата си в лечебното заведение. След като се завръща в България работи друго, но по-късно е поканена за водеща на „Мистър България”. Допреди няколко месеца е част от екипа на „Следващия, моля” по ТВ7. След като оглави корицата на мъжкото списание се превърна в най-грациозната и желана жена не само у нас. Снимките й са поискани и публикувани в списанието със същата марка в Тайланд, Южна Корея и Австралия. Славена Вътова оглави корицата и на списанието в Чехия.