Мустакът на Републиката - Милко Калайджиев дълго ще помни думите на наша миска, която публично заяви, че иска да го... скъса от с*кс. При това мацката го заяви не на шега, а съвсем сериозно, защото "баткото на пиленцата" от години бил главен герой в еротичните й сънища и само като го видела, се подмокряла.

"Няма такъв мъж, ужасно е секси, страшно възбуждащ. От години си мечтая и си представям как ме люби и дори съм си правила разни неща с мисълта за него", това изстреля Анджелина, която е участничка в конкурса Мис Плюз Сайз.

Миска предизвика трус: Винаги съм искала да правя необуздан с*кс с Милко Калайджиев, полудявам от желание! (СНИМКИ)

Тя получи най-големия подарък - лична среща с Милко, но вместо да му се нахвърли и да му разкъса дрехите, само мигаше стреснато и "на парцали" при вида на оживелия си блян.

Предполагаме, че на бате Милко са му се зачервили страните от неудобство, но пък друго си е да си толкова желан на 72 години, нали?!

Друга участничка в конкурса пък зарита за среща с любимката си Алисия, на която отдавна се опитвала да прилича и чиито песни знаела наизуст. В крайна сметка май и на нея ще й се отвори парашутът и ще получи щастието да се запознае лично с певицата.

Източник: Crimesbg.com