Анна-Мария Чернева, която е носител на титлата „Мис Силикон”, пое поредното унижение от мъж. Тя е свикнала да поема и други неща от най-различни мъже, но от време на време поема и унижения, с които припомня на обществото що за стока е.

Новият мъж в живота на силиконката я третира като второкласна жена. Той изобщо не й дава да се съблича пред публика и това стана ясно на всички от коледния календар на всички силиконки. Само Анна-Мария позира не по бельо, а по дантелена блуза с дълъг ръкав.

Причината е огромната ревност на мъжа до нея. Той обаче, също като гаджето си, не блика от мозък, защото си е взел Мис Силикон, а се надява да му е вярна и да имат една моногамна връзка.

Момичетата като Анна-Мария Чернева не се вълнуват от мъже, които се отнасят с тях добре, мило и ги носят на ръце. Те си падат по такива, които се държат с тях като с парцали, но ги издържат, а те предоставят в замяна своите сексуални услуги.

В конкретния случай даже външността на силиконката не е кой знае какво. Всъщност повечето девойки като нея изобщо не са красиви, но явно с креватни изпълнения прилъгват мъжете.

Припомняме, че Анна-Мария неотдавна се раздели с друг властен мъж – Теди Хитлера. Очевидно обича да я мачкат, но на нея не й е зле, защото й дават пари за „парцалки”.

Източник: Crimesbg.com