Мис Нос, както нарекохте още навремето бившата Мис България - Тамара Георгиева, със сигурност иска да се "гръмне". Или да "гръмне" други двама души, които я направиха за смях пред цялата страна. И това са бившият й Стивън Роуз и годеницата му - чалга певицата Джорджия.

Да, годеница - правилно сме го написали. Самата Джорджия показа уникалния пръстен със син диамант, който Стивън й сложи на ръката, падайки на колене пред нея. И всичко това само шест месеца след старта на връзката им. Докато с Тамара Георгиева той беше дълги години, поне около десет, но тя така и не дочака тази радост...

Джорджия е на върха на щастието и не е нужно да го споменаваме, разбира се. "Не очаквах това от него, наистина. И то само ден, преди рождения ми ден. Не знам какво да кажа, още съм без думи. Щастлива съм, обичам го, друго не ми е нужно", коментира преди часове Джорджия.

Тя е с няколко години по-голяма от Стивън, но явно това не е проблем за никого от двамата. Близки до Тамара обаче шушукат, че тя избягва да излиза и да се появява на светски места с много хора, защото била бясна от унижението, на което я подложи бившият й.

"Поне можеше малко да изчака с този годеж, но той напълно я заби в земята", коментират и в нета.

Източник: Crimesbg.com