Мис България 2023 – Елизабет Кравец разочарова мъжката част от феновете си, обявявайки, че вече не е сама, а си има гадже. Красавицата, в чиито вени тече израелска, украинска и българска кръв, се е залюбила с инфлуенсъра, влогър и спортист Атанас Пелтеков, познат в социалните мрежи като Hyper Kong.

 

Атанас, който се занимава със създаване на видео съдържание, има над 350 000 последователи в интернет. Освен това е и създател на собствена марка дрехи, набираща все по-голяма популярност сред младежите у нас. Инфлуенсърът е със завидни финансови възможности, а и живее в огромна къща в Пловдив. Автомобилите в гаража му са на стойност няколко милиона лева.

 

Мис България си намери гадже милионер

Връзката на хайпъра и миската е от по-малко от месец – доскоро сърцето на миската бе свободно, а Пелтеков въртеше любов с друга красавица.

Припомняме, че Елизабет Кравец бе най-коментираната участничка в конкурса още преди финала му, тъй като според някои тя няма право да участва на „Мис България“, предвид смесения й произход. По-гневните й критици дори твърдят, че тя е избрана за победителка именно заради смесения й произход.

 

Самата Елизабет обаче се определя като българка и варненка, тъй като целия си съзнателен живот е прекарала у нас. След конкурса мнозина са на мнение, че тя се е откроила с красотата си и естествена визия и напълно заслужава короната.

 

Мис България си намери гадже милионер - Снимка 2

Елизабет твърди, че не е изненадана от реакцията на обществото след победата й, дори я очаквала и я отдава на политическата ситуация в Украйна. Старае се да не обръща внимание на хейта, който неминуемо застига всяка миска.

 

Към днешна дата миската е ученичка в 12-и клас, а след това възнамерява да следва журналистика в София, тъй като се вижда като водеща на светско предаване.

Източник: Уикенд