Мис България 2020 е една пародия на миска. Венцислава Тафкова всеки ден доказва, че не може да мисли адекватно.

Както е добре известно, по тялото й има един куп корекции. Това не е тялото, което Господ й е дал, а онова, което си е купила. Разбира се, купила го е не със свои пари, а с тези на своите любовници.

Вместо да се завре вдън земя от срам, че няма естествена красота и всичко по нея е изкуствено, Венци развява купените си цици пред всички. Да, няма шега, тя се появи на публично място без сутиен, което е присъщо за най-големите простакеси и леки жени.

Тафкова отдавна е доказала, че е и от двете съсловия. Че е евтина, отдавна е ясно. Всеки мъж може да я има, ако покаже дебел джоб.  Това е възможно най-евтиният тип жени, които гледат портфейла на мъжа.

Снимката й без сутиен предизвика много критики и като всяка неуверена в себе си жена, тя побърза да я изтрие. Не може обаче да изтрие липсата на класа от себе си.

Всеобщото мнение е, че Венци Тафкова е сред най-незаслужилите победителки в „Мис България”. Тя нито е красива, нито е интелигентна, а това, което счита, че притежава като сексапил, е изкуствено.

За жалост обаче в България всеки може да пробие или с пари, или с креватни изпълнения. При Венци може би са и двете.

Източник: Crimesbg.com

Мис България е пълна помия! Горда е с купеното си тяло и го развява без капка срам, че Бог й е дал грозна обвивка