Миро е крайно обиден на Слави Трифонов и от догодина повече не иска да го вижда!

Скандалите между Миро и Слави все повече ескалират. По всичко личи, че "Гласът на България 3" ще бъде последната връзка между двамата. След това те повече може би няма да се видят. Певецът е много обиден на шоумена заради нападките му към него. Както Kliuki.bg писа неотдавна, Дългия се бе вбесил от любовната авантюра на Миро с една от участничките в музикалното шоу - Светлана. Каризмата обаче отрича и дори е обиден на Слави за несправедливите обвинения.

"Как може такова нещо?! Аз съм професионалист, а той ме обвинява в хлапашки глупости. Край. Повече няма да дойда в това предаване. Веднъж простих на Слави, но втори път - не!" - беснеел Миро по коридорите.

[caption id="attachment_330181" align="alignright" width="300" class=" "]Миро няма повече да прощава на Слави Миро няма повече да прощава на Слави[/caption]

Въпросната първа прошка, за която говори изпълнителят на "Губя контрол", беше преди няколко години, когато пак имаше срив в отношенията между двамата. Тогава Миро се бе сериозно разсърдил от скечовете в "Шоуто на Слави", които го злепоставяха, според него. Певецът обаче се продаде на Слави и не след дълго зае място сред журито в "Гласът на България". Три години по-късно обаче, когато вече е припечелил достатъчно от шоуто, явно Миро най-после може да си позволи да се противопостави на Трифонов и да напусне.

От своя страна самият Слави не би трябвало да търси сметка на другите, тъй като за специалните му отношения с Десислава се говори вече от доста време. Фолк дивата в случая е колежка на Миро, понеже и тя е част от журито, но очевидно това не притеснява продуцента Слави Трифонов.

"Гласът на България" тази година започна да прилича на сапунен сериал. Сякаш всичко е основано на приятелства и познанства. Невена Цонева сензационно участва в шоуто, въпреки че зад нея свири годеникът й. Сестрата на вокалиста на Д2 - Яна Каменова, пък продължава да бъде лансирана, макар не винаги да е по-добрата в битките.

"