Всичко друго не би съсипало Златка толкова, колкото това!

Черни дни се задават за щастливата до вчера победителка в Биг Брадър Златка Димитрова. Въпреки писанията за нагласен фаворит на шоуто и ред други, красавицата от Бургас успяваше да задържи усмивката на лицето си. До днес!

Когато най-важният човек в живота й - Миро, й нанесе последния унищожителен удар. Познати на Миро и Златка са силно разтревожени и предвещават истински срив у нея, когато разбере истината. А тя обяснява факта, че дори след настояването на Злати и директните подкани на Ники Кънчев в ефир, любимият й така и не я зарадва с годежен пръстен.

zlati_miroОказа се, че за да не я тревожи докато е в Къщата, Миро нарочно не й е съобщил най-важното. И то е, че по времето, докато са били разделени, той е провел редица сериозни разговори със законната си съпруга. И тя категорично е отказала да му даде развод!

Запознати със случая обаче, са по-разтревожени от колебанието на самия Миро, който осъзнал, че не е на сто процента готов за брак с Димитрова. Щом ножът опрял до кокала, при това пред цяла България, Миро спонтанно дал заден ход. Той не отрича, че още обича Златка, но дългите разговори и откровения със съпругата му, го накарали да размисли.

Тревожел се от навиците на Злати, от миналото й и от това, че ако веднъж надене хомота, после вече може да е късно. И да заплати цената със спокойствието и уюта на досегашното си семейно огнище.

Отлагането на важното за красавицата решение обаче, вещае срив не само за отношенията между двамата, но най-вече за психическото състояние на Злати.