Мирослав Костадинов – Миро се засегна жестоко от думите на Димитър Ковачев – Фънки в първия лайф на „Като две капки вода“ тази година. Закръгленият китарист опита да направи комплимент на Каризмата, но всъщност му нанесе голяма обида – че е бил провал в шоуто преди няколко години.

Фънки каза, че по време на участието си в „Капките“ Миро не е успял да имитира никого и винаги от него излизал неговият глас, защото бил неповторим. С това той определи представянето на певеца в шоуто като пълен провал.

Каризмата обаче се е засегнал от думите на рокаджията. Той останал удивен от мнението на Фънки за него, защото по време на участието му го хвалел, а се оказва, че го е мислил за некадърник в имитациите.

Миро споделил с хора от обкръжението си, че Фънки е олекнал много с коментара си за него. Освен това Каризмата считал, че антифен номер 1 на Лили Иванова не може да имитира никого и затова мястото му изобщо не е сред журито.

Миро си позволил да сравни и кариерите на двамата. Разбира се, неговата е поне 100 пъти по-звездна от тази на Фънки, който ако не беше жури в различни формати през последните 15 години, отдавна да е забравен от всички.

Източник: Crimesbg.com