Златка Димитрова получи това, което иска, но наполовина! А Миро е бесен!

Победителката в Биг Брадър ол Старс Златка Димитрова най-накрая получи това, което искаше, но уви - само наполовина. Факт е, че след сума ти рев и тръшкане, на гаджето й Миро му втръсна и взе, че й подари златна халка.

Самата Златка Димитрова се похвали с нея пред приятелите си във Фейсбук, а запознати разказват, че почти квичала от щастие. Умът й бил толкова замъглен, че в първия момент не се сетила за най-същественото. А то е, че тя има халка, но Миро няма развод. Което на практика обезсмисля огромната й радост.

zlati_miroДни след като получила символичния подарък обаче, Златка Димитрова решила да играе силово и поставила ултиматум на любимия - да се разведе официално със съпругата си и чак след това да иска дете от нея. В един момент даже пак заложила а стария номер с реките от сълзи и тръшкане, и буквално му стъжнила живота разказват източници.

Според които Миро бил наистина отвратен от женското й мрънкане и ако тя продължи така, като нищо щял да я паряса.

А и при положение, че Миро вече има син, не е ясно откъде Злати си е въобразила, че е заритал за второ дете, шушукат запознати, разбра Kliuki.bg. Още повече, че и в Къщата на Биг Брадър Златка говореше само за своето желание да има рожба от половинката си.

zlatka

Близки до Блек разказват, че въпреки подарения пръстен, Миро още не е подал официално молба за прекрати брака си, което може да говори много неща, включително, че му е адски удобно да тъче на два стана.

А и както вече се разбра, съпругата му също не е "Мека Мара", за да се остави една плеймейтка със спорен умствен потенциал да й отмъкне мъжа без борба.