Миро от Каризма и съпругата му Ели са женени от 2016-та, вече цели седем години. И до днес обаче темата за децата оставаше загадка и сякаш табу, за което си бяха забранили да говорят.

Носеха се какви ли не слухове - от това, че Миро не може да прави деца, през това, че Ели не може да ражда, до това, че дори не се обичали, а бракът им бил само за парлама, за да прикрие щенията на певеца към собствения му пол. И още, и още...

Миро и Ели действително живеят разделени през по-голямата част от времето, защото той е у нас, а тя в Лондон, където винаги е имала работа и бизнес. Знаем, че двамата дълги години бяха само приятели, преди да се харесат като нещо повече и решат да се вземат на импровизирано тържество в Гърция преди седем лета.

Е, най-после причината за това защо нямат наследници излезе на бял свят и в нея няма нищо... уау. Чисто и просто не искат. Да, Миро, както и половинката му, са избрали да живеят напълно свободно, заедно, в хармония, но без отрочета. Нещо, което все повече хора по света предприемат.

"Миро е доволен, че с Ели имат еднакви виждания за живота и това ги сближава. Те просто искат да са заедно и да се радват на света, без да се ангажират с деца. А и са на мнение, че никой не е длъжен да живее живота си по някакви измислени правила, които ни налага обществото. Затова и отсече, че не - не възнамеряват да стават родители", коментират близки до певеца.