Както стана ясно преди дни, или по-точно, както гръмна скандалът, Миро Каризмата няма да е ментор в новия "Гласът на България", защото не бил желан от Би Ти Ви. А защо не бил желан - ами, защото имал твърде сприхав нрав, бил нарцис, егоцентрик и искал всичко да става на неговото. А екипът луднал от претенциите му и решили да си върнат обратно Графа.

Това се котираше като новина в медиите, но Миро се ядоса и лично реши да се включи, за да обясни ситуацията. Той ясно заяви, че не само не е бил "изгонен" от формата, ами е получил покана да бъде ментор в него и този сезон. Но отказал. Твърдо.

"Да, поканиха ме. Искаха да продължа работата, но не приех. Решението беше мое и го взех, защото някои неща в договора не ме устройваха. Тях пък не ги устройваха моите искания и така, това е. Просто говорим за бизнес и за интереси, нищо лично", усмихна се певецът.

От ясно, по-ясно е, че става дума за пари, за хонорара на Миро в шоуто. От телевизията вероятно са свили кесията, или Миро е поискал по-висок хонорар, но не се е получило. Така че Графа е бил вторият им избор и той е склонил за по-малко пари.

Миро от Каризма обаче си знае цената. Още повече, че за само един сезон в предаването, той излъчи и победителят в него.

Източник: Crimesbg.com