Миро призна, че Галя много ми липсва и съжалява, че така са се развили нещата след "Каризма"

Дуетът "Каризма" вече го няма, но спомените не изчезват, защото и двете звезди в него бяха изключително близки. Години наред Миро избягваше въпроси, свързани с Галя, тъй като му е много неприятно, че кариерата й пропадна така бързо и може би се чувства малко неловко, че неговата пък потръгна прекрасно. Не е тайна обаче, че Миро обича чашката и в случаите, в които прибягва до нея, проговаря на всякакви дълбоки теми. Защото пияният човек е най-искреният човек, казва народът.

[caption id="attachment_317628" align="alignright" width="300"]Миро страда по Галка, но не си го признава трезвен Миро страда по Галка, но не си го признава трезвен[/caption]

"Много ми е мъчно за нея. Можеше да стане звезда от ранга на Мадона, но в България. Имаше всичко необходимо, не знам какво се обърка. Не се чуваме вече, просто не мога да го понеса, защото животът й хич не е такъв, за какъвто едно време си говорехме, че мечтаем. Съжалявам я, но и ме боли за нея." - е казал Миро пред приятели в един от алкохолните си пристъпи на откровеност, научи Kliuki.bg.

"Каризма" направи страхотен фурор в началото на века, но в последствие бързо залезе славата за този дует, което раздели Миро и Галка. Двамата обаче поеха по съвсем различен път. Миро продължи в шоубизнеса със самостоятелна музикална кариера. От скоро дори се изявява и в телевизията като водещ на "Наистина любов". Освен това е част и от различни музикални предавания като "Гласът на България".

Уви, Галя нямаше този шанс. Тя опита да пробие сама на музикалния пазар, но успя съвсем кратко да го направи. След което опита да си върне славата с участие във "ВИП Брадър", но и там не сполучи особено, като дори бе злепоставена доста от продуцентите на шоуто. Сега тя живее в Лондон с приятеля си, но вече няма нищо общо с шоубизнеса, а е просто сервитьорка зад граница.