Говорителката на кабинета „Петков”, който се сгромоляса в началото на лятото, има причина да не е сред депутатите в НС в момента. Лена Бориславова очаква първото си дете.

Това разкри очевидец, който е станал свидетел на покупка на тест за бременност от страна на 33-годишната брюнетка в аптека. Дали е положителен, все още не е известно, но е твърде вероятно, понеже тя излезе от политиката преди повече от месец, а една бременност е основателна причина за това.

Казусът с бащата на бебето обаче е интересен. Под въпрос е истинският татко на рожбата на Лена. Двама са кандидатите. Това са  годеникът й Мирослав Иванов и лидерът на ПП и бивш премиер Кирил Петков.

Лена и Миро са сгодени от 8 години, но след появата на Просто Киро в живота на Бориславова, отношенията в младата двойка се влошиха. Имаше слухове, че депутатът и бивш председател на НС е изгонил невярната си и шавлива годеница. Към момента се твърди, че двамата пак са заедно и нищо чудно бременността на Лена да ги е събрала.

Дали обаче Кирил Петков не е бащата на това бебе, се пита в загадката. В продължение на повече от година той кръшкаше на жена си Линда с Лена. Киро вече има 3 деца от съпругата си, което значи, че е плодовит и нищо чудно да е забременил и любовницата си.

Източник: HotArena.net