Фолк дивата Мария най-накрая си намери майстора, но по най-жестокия възможен начин. След като съсипа не един и двама мъже, Мара Отварачката на свой ред бе опозорена.

Има обаче и жени като нея, които търпят всичко в името на парите и охолния живот, който те й осигуряват. Тъй като Мирослав Соколов е богат и има финансови възможности да й купува „парцалки”, тя е търпяла с години зверствата му над нея.

Както е известно, преди дни Миро попадна в полицейския арест, след като зверски преби жена си Мария. Оказва се, че това далеч не е първият такъв случай в семейството.

Мирослав често ступвал певицата, особено в случаите, в които е употребил алкохол или дрога. Той не само здраво я е ступвал, но и успоредно с това я е унижавал страховито. Карал я да лази в краката му, да му се моли за прошка и още какви ли не садизми й прилагал.

Миро стигал дори още по-далеч. Принуждавал Мара да му разказва какво е правила в леглото с любовниците си, за да може да има аргумент да я пребие. След като изпълнявала принудата, той започвал да я бие зверски и да я нарича „мръсница долна”.

Всъщност възбудата на Мирослав идвала най-вече от представите му как жена му се е въргаляла за пари с най-различни гнусни и не чак толкова дебелаци. Не е тайна, че Мария има минало на проститутка. Тя е била сред момичетата на Росен Чолов. Певицата попада там след отказ от „Визаж”. Голямото й желание е било да стане манекенка, но не я одобряват заради ниския й ръст, който е само 158 см. Затова става жрица на любовта.

Според някои слухове Миро карал Мария да го играе сексуална жертва и двамата инсценирали изнасилване. Това възбуждало Мирослав, който си падал по грубия секс.

За тези 2 години, през които са заедно, Миро „опъвал” по изключително груб начин Мария, дори го възбуждало, ако нея я боли по време на секс.

В момента побойникът се намира под домашен арест. Интересното е, че той го излежава в дома на бившата си жена, която напусна заради Мария. Аргументът му да е там е, че иска да е близо до децата си.

Източник: Crimesbg.com