На развод мирише в дома на устатата журналистка Мария Цънцарова. Все повече са хората - колеги или просто очевидци, които разказват, че от доста време насам тя е хлътнала до уши по боксьор. Това е шампионът Крум Петров, при когото Мария се записала и на уроци, само и само да е до него.

Залата, в която тя тренира вече доста време, е само на две крачки от офиса на Би Ти Ви, така че Цънцарката можела да прескача дотам и по чехли. Свидетели на тренировките и на сладките й приказки с Петров разказват, че дребната журналистка го гледала с ей такива очи на влюбена кошута и изобщо не приличала на заядливката, която е и в ефир, и с колегите си.

Мирише на развод: Дребничката Мария Цънцарова хлътна по боксьор, съпругът й е в шок! (СНИМКИ)

"Мария хич не е лесна и не е тайна, че не се разбира с много от колегите и предимно колежките в работата. С Крум обаче става кротка като прясно родено агънце и само му се лензи. Виждали сме ги да си тръгват заедно от тренировките, а къде отиват, те си знаят. При всички случаи обаче намирисва на развод със Симо", коментират източниците.

Мирише на развод: Дребничката Мария Цънцарова хлътна по боксьор, съпругът й е в шок! (СНИМКИ) - Снимка 2

Знаем, че съпругът на Мария - Симо е и неин набор. Двамата са заедно още от ученици, а после се женят. Както и да го погледнеш, тръпката и химията помежду им отдавна са в миналото и това е съвсем нормално. Така че не е изключено Мария да е захапала въдицата по високия и мускулест Крум.

"Това ще е огромен шок за Симо, защото той не само я обича, но е и поел огромна част от домакинството, за да може да тя си гони кариерата", казват запознати.