Дни, преди да чукне 40 години, дуетната половинка на Милко Калайджиев – Мира, се омъжи за бащата на сина си. Певицата каза заветното Да на избраника си Джани, който е с цели 11 години по-млад от нея. макар да са заедно от доста време, двойката вдигнали приказната сватба едва сега. Тя се състояла в Гент, Белгия, където живеят отдавна.

 

Сватбата им била уважена от близо 300 гости, сред които оркестър „Фаворит“, Джошкун, с когото Мира има няколко дуета, колежката й Тереза и други. И макар тържеството да бе далеч от България, бяха спазени всички традиции. В музикалната програма били включени танцьори с традиционни български носии, както и гайдар.

 

Мира се омъжи дни преди да чукне 40

Булката била пременена в пищна бяла рокля, а младоженецът – в класически тъмен костюм. Двамата се появили пред гостите хванати за ръце, а синът им, който се роди миналата година, бил гушнат в баща си. На снимките от романтичното събитие, певицата написа: „Искаш ли да им покажем нашата любов, колко ме обичаш и на всичко си готов“.

 

Мира се омъжи дни преди да чукне 40 - Снимка 2

При все, че продължава да прави нови песни, в последно време фокусът й не пада върху кариерата, а върху семейството, което е най-голямата радост в живота й. Макар навремето да бяха плъзнали слухове, че двамата с Милко Калайджиев са пренесли близостта на лирическите герои в реалния живот, те винаги са подчертавали, че са много близки приятели. Мира дори неведнъж е припомняла, че Милко е почти набор на баща й и в този ред на мисли винаги го е чувствала като втори баща, приятел и съветник.

Източник: Уикенд